Wednesday, November 7, 2007

Lenganku Sengal


wahaaha...arinih ade snowflakes turun..cam tk cayer jek..dh lama tk nmpks now trun..in fact,it's still in early November..nape aku rs mcm thn nih maken sejok ek...ke aku yg maken kurus?tak mungkin..tk mungkin...
disebabkn winter hamper menjelang...aku ngan zawa gi amek flu shot tadisk...isk..hampagas tol..dh naek ke USD 28...thn lsp 25 jek...maunye nk smpai senior year jadiks USD 30 lebeh...
sbb tuh la lengan aku sengal sket nih..tkderla saket sgt pon..standard la kene gigit semut..kejap jek..masa inject tk rs sgt...lps inject jek...ngeee..tros sengal
sbenrnye pg tadiks ade citer lawak..nih pon satu lg kes hampagas..aku ngan zack on da way nk gi klas..dpn lif kitorg jumpe peya ngan nisa(bunyi jumpe tuh cm jauh jek kn..padahal bilik dpn2 jek)..so kitorg 4 ketol trun la lif skalik..peya pon tekan la button close tuh..
lam lif tuh...macam2 kitorg berbual..dr misteri payung aku smpai la ke mana2 ntah...tp yg pelik tuh..rs lama jek nk smpai ground dr tingkat tuh..dh la rs selesa jek..nisa pon tetibe tertengok kat mende yg tulis tingkat bape2 tuh kn..rerupernye kitorg tk gerak2 lg dr tingkat 6..cet...peya rupernye lupe nk tekan ground..sbb tuh la aku rs cmbest jek berbual tp tk smpai2 ground..kitorg pe lg...bantai gelak nk mampos..nisa ckp nih dh 2 kali peya buat cmtuh.patut la nisa tergerak ati nk tgk..hehee
kalo tk..maunye smpai klas fizik abeh kitorg dok berbual lam tuh..peya ngan nisa laks ntah2 leh termiss statistics...eh..exaggerate laks kn..keskes
satu lg..aku asalnye dh establish satu blog br utk kongsi drama addiction aku...tp cm mls laks nk manage 2 blogs..so aku skalikan jek kat sinih...dh nm lg blog aku kn..ikot ske ati laki mertua spupu datuk sdara makcik jiran ketua kampong aku la kan nk tulis apa..ehehe...so in the future, you would see various of post on my blog...dr idop sehari2 smpai la ke criter2 latest yg aku tgk..info psl entertainment circle all around asia,muzik yg aku dgr,review psl citer yg aku dh, blom,tgh or akn tgk..huhuhu

so, sempena azm br aku nih..aku ltk la wallpaper coffee prince, one of the korean dramas that i've been following during last summer.
chowz

3 comments:

en.nazri said...

macam mane la ko adjust mase ko nk buat bende2 ni. youtube g, blogspot ni g, ade due lak tu. ish3. aku ade gak berhajat nk buat, tapi mase x mengizinkan. komitmen byk la katekan.

YaYa said...

nih namanye pelajar berwawasan..
cube ko adjustkn ms ko tuh..drpd dok wat brownies jek..baek ko wat blogspot ke..jamming ke ltk kat utube

Anonymous said...

haha..Yaya mmg pelajar berwawasan!

*grin*