Thursday, October 11, 2007

Kekecohan di "Malam Raya"

huh..lame gle tk tulis blog..ade laks stalker tuh sorang ckp aku dh lama tk update blog..yerla..aku update la nih bina yer..

dh nk masok 2 bulan aku tinggalkan mesia n masok umh baru..rase best ade umh snirik..walopon diketahui umum skill masak aku amat 'mengharukan', aku still bangga ngan diri snirik sbb at least skarang aku dh blajar msk..nk harapkn kt umh masak snirik...erm alamatnye nangis la mak ngan adek aku nk nunggu aku masak..

klas cam biaser..gi klas balek klas..exam..kuiz..exam lagiks..in fact ms buln pose aku ade 4 exm..2 exm kol 630 ptg..so ade 2 kali la bukak pose ms exm..huhu..curik2 makan sweet sesambil kirer soklan fizik..

apa sbenrnye kekecohan mlm raya nih?cett..tktau la asal.tetibe jek sblom bukak pose tadiks nisa dtg bilik aku..ckp dh kecoh esok raya..(jumaat)..tp setau aku raya sabtu..dgr cite washington dc n ohio ry jumaat..abeh cm ne ngan pennsylvania yg kt tgh2 nih?yg lagiks tk best kitorg bajet nk buat takbir reramai mlm esok(mlm sabtu)..musnah la haarapan nk takbir kalo ry jumaat..sbb tk prepare pape pon..

so.kitorg pon tnggu la kabar dr abg zainal yg gi masjid..nk tau la kn org arab celebrate ble..smentara tunggu keputusan tuh...smpt laks kitorg kuarkn biskut2 yg dipos dan dibawak dr mesia..wat 'testing' and 'sorting'..perut aku dh full ngan kuih raya skarang nih..

then dpt la briter dr bina yg kitorg akn celebrate raya sabtu jugaks..fuh..aku br jek berkira2 nk pakai bj raya ms gi klas esok..last year raya jatuh ms ari klas..aku slambe badak jek pakai bj raya aku yg cun gi lecture..ramai laks berminat nk tgk..hehe...nmpk sgt american jrg nmpk org pakai bj kurung cun2..ngeh ngeh ngeh

nk paste gmbr biskut rayaaa...tp usb wat hal..tk nk detect..nnt la aku ltk gmbr bisku2 kitorg..
rasa bangga gaks sbb ade satu yg kitorg wat snirik..teng teng teng..cornflakes madu yg plg sng di alm smesta..ehehe

slamat ari raya..maaf zahir batin...moge raya thn nih lg best dan lagi diberkati ..insya-Allah

1 comment:

biena said...

stalker = biena ?!

x ptt, xptt..lol~
:p